torstai 20. joulukuuta 2018

Visa nollattu ja veronpalautusrahat tuhlattu

Veronpalautuksia tuli 2700€ ja risat kuten lokakuussa kirjottelin. Suunnitelma ja toteuma olivat aika lailla eri maailmasta kuin mitä silloin oli tarkoituksena...

1. Talotilille 500€

 • Ei onnistunut. Talotilille meni tasan nolla euroa veronpalautuksista, onneksi palkkapäivänä sain normaalin 500€ sinne siirrettyä joten nou hätä.


2. Säästötilille 700€ (vuoden loppuun mennessä saldo 1000€)

 • Melkein. Säästötilille meni 11.12 jälkeen muutamassa erässä 541€ ja risat ja toiselle (ruokapuskuri) säästötilille 40€. Tällä sain hätävarapuskurin saldoksi 700+200€ joten jäin tonnin tavoitteesta piirun verran. S-Pankin ruokatilillä on tällä hetkellä normaalin 250€ sijaan päälle 400€ rahaa joten tuon tonnin saisin täyteen vaikka nyt, mutta katson asiaa joulupyhien jälkeen kun yleensä pyhät tuovat ikävän piikin ruokamenoihin :D


3. Sijoitustilille 500€

 • Aivan toivoton yritys. Nordnetin sijoitustilille veronpalautuksista päätyi tasan 0€. Olisin sinne laittanut 200€, mutta aloin taas kerran miettimään, että olisiko sittenkin fiksumpaa avata sijoitustili Nordeaan jotta pääsen tekemään kauppoja pienemmilläkin kuin tonnin summilla ja sitten se siirto vain jäi tekemättä.


4. Visalasku 500€

 • Visaan meni hulppeat 1925€. Tämä johtuu siitä, että en pystynyt tekemään ollenkaan ylimääräisiä lyhennyksiä loka- ja marraskuussa, ainoastaan vakiolyhennykset jotka olivat satasen luokkaa per kuukausi. Marraskuun jälkipuolisko ja joulukuun alkupuoli vieläpä lisäsivät Visan saldoa usealla sadalla eurolla koska jouduin ostamaan taloon erinäisiä esineitä ja tarvikkeita vuodevaatteiden, yms. muodossa. Vaimon sukulaisten vierailu tuotti 150€ loven Visaan ruokaostosten muodossa.


5. Lomarahastoon, auton osiin, yms. 500€
-220€ autovahvistimeen, pari sataa joululahjoihin, joten tämän voi laskea onnistuneeksi kohdaksi :D


Että semmosta sitten. Ei mennyt ollenkaan niin kuin suunnittelin, mutta jos jotain positiivista pitää keksiä niin A) Ruokatilillä on nyt melkein tuplasti rahaa normaaliin tilanteeseen verrattuna B) Säästötileillä on sen verran rahaa, ettei hajoava auto vie ihan heti turmion tielle C) Visalasku on taas kerran nollattu ja kuopattu, toivottavasti pidemmäksi aikaa tällä kertaa!


Hyvää Joulua kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Huippua että sait visan nollille! Nyt tiukkana sen kanssa. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. Jes, onnea visan nollauksesta!
  Ja hyvää joulua :)

  VastaaPoista