keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Marraskuun 2016 tulot ja menot

Muutama päivä myöhässä mukavan 4pv miniloman vuoksi, tuli hieman juhlittua launtaina ja sunnuntai-maanantai menikin sit aikalailla sohvalla nuokkuessa :D

Tuloja marraskuussa oli 2462€ joista hurjat 5.45€ koostui osingoista, osinkojen osuus kuukauden tulovirrasta oli siis 0,22%. Sellainen mielenkiintoinen juttu, että jo tässä vaiheessa osinkojen osuus tuloista ylitti S-ryhmän maksamien bonusten ja säästötileille maksettavien korkojen määrän. Tästä on siis hyvä jatkaa kohti ensi vuotta :P

Menoja 2016€ pois lukien sijoitustilille menneet rahat joten kuukausi jäi plussalle 446€ verran. Mitään ihmeellistä marraskuussa ei tapahtunut, toisinsanoen menokuuri alkaa vihdoin purra remontointien, yms kuluerien poistuttua ja talous löytää taas vähitellen tasapainoaan.


Menot marraskuussa 2016


Säästötililtä varastettiin taas 300€ tiputtaen sen saldon summaan 2500€, rahat menivät sijoitustilille normaalin 300€ lisäksi eli marraskuussa sijoitustilille kolahti 600€ käteiskassaksi.

Maksoin myös joulukuun salimaksun 48€ marraskuussa joten sitä ei joulukuun laskennoissa näy. yhtiövastikkeen mukana tuli veden tasauslasku ja koska olen vuoden mittaan maksanut ylimääräistä vastiketta pikkuhiljaa niin säästyin pahimmalta ja maksoin vain 204€ joka on 54€ normaalia vastiketta enemmän. Vuonna 2015 käytin vettä ihan sika vähän koska asuin vielä yksin ja suurimman osan vuodesta avokin kämpillä lähempänä työpaikkaa, taloyhtiö ei ottanut tuota huomioon vuoden 2016 vesiennakossa ja kun avokki muutti 2016 alusta minun luo niin sitä myöten sitten vesiennakon määräkin oli ihan onneton siihen nähden miten helvetisti vettä nykyään kuluu. Marraskuun vastike tulikin maksettua jo lokakuussa ja nyt maksoin siis joulukuun vastikkeen joten sitäkään ei joulukuussa näy.

Ruokaan meni aika kiitettävä 153€ joka pisti kyllä hymyilemään, johtuu avokin osallistumisesta ruokakuluihin taas pidemmän tauon jälkeen. Eväisiin, pikaruokaan ja ravintoloihin meni 141€ joka olisi voinut olla tietysti pienempikin. Maksoin joulukuun pikkujoulureissun/loman jo etukäteen josta tuli satanen maksettavaa, hierojalle meni kahdesta käyntikerrasta 60€ ja autosta piti maksaa vuoden vakuutus + puolen vuoden veromaksut karvan vajaa 200€. Mätkyihin erä 1/2 eli vajaa 100€, toinen erä menee maksuun tammikuussa :)

Kaiken kaikkiaan ihan mukiinmenevä kuukausi. Sijoitustilillä on nyt yhteensä joku 700€ käteistä eri valuutoissa ja joulukuun tilistä tulee vielä +300€ lisää joten voipi olla jotta teen vielä joulukuussa yhden ryöstöretken Suomen, Ruotsin tai USAn markkinoille kun kaupankäyntikulut saa painettua tonnin ostoksella riittävän lähelle asettamaani yhden prosentin rajaa ;)


Yhteenvetona (tuskin pitävät paikkaansa koska ryöväsin säästötilin puolelta joka on merkattu seurannassa exceliin miinuslukemana):


2 kommenttia:

  1. Siitä on hyvä jatkaa ensi vuoteen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitähän se vähitellen lähtee liikkeelle. Katotaan josko sais nostettua tammikuusta eteenpäin kuukausittaiset sijotusmäärät 500€ paremmalle puolelle. Ellen sitten päätä toteuttaa suunnitelmaa ja ottaa säännöllisesti 2-3pv kuukaudessa palkatonta vapaata :)

      Poista