maanantai 11. huhtikuuta 2016

Maaliskuun 2016 tulot ja menot

Vihdoin ja viimein sain myös tuon kuluseurannan tehtyä maaliskuulta. Lukemat ovat hieman rujot, osa pääsäisen jälkeisen lomareissun kustannuksista osui jo maaliskuun puolelle ja autoharrastukseen upposi useampi saturainen normaalia enemmän uuden akun muodossa. Pidemmittä puheitta:

Danske


Tuloja maaliskuussa yhteensä 3695€ joka sisältää normaalin palkan lisäksi puolison osuuden asumismenoista sekä S-Pankista Danskeen siirtämäni 1000€. Mietin, että olisin jättänyt tuon pankkien välisen siirron kirjaamatta, mutta silloin kirjanpito olisi ollut hieman poskellaan kun lasken molempien pankkien osuudet omina kokonaisuuksinaan.

Menoja Danskesta 2413€ eli plussalle jäin 1281€ verran. Tarkempi piirakka menoista alla

Ei mitään erikoista. Asuntolainamenot haukkasivat viimeistä kertaa pitkään aikaan yli 400€ koska jatkossa lyhennys on vain 300€+korot. Sähkölaskuja osui maaliskuulle hurjat 216€, sisältäen yhden kuukauden siirtomaksun verkkoyhtiöltä sekä kolmen kuukauden myynnit sähköntoimittajalta. Autotarvikkeisiin tosiaan meni 481€ kahden auton osalta, akkuun meni 224€, lisävaloihin meni 50€, akkulaturiin, öljyihin, suodattimiin, yms sitten loput. Toivottavasti tuosta ei tule tapa nyt kun auringon paistaessa innostus saada projekti liikenteeseen taas kasvaa :D Keittiölainaan meni normaali 300€, siellä taitaa olla joku 1500€ jäljellä eli lomarahoista pitäisi olla mahdollista maksaa koko roska pois.


S-Pankki


Tuloja yhteensä 209€, maaliskuussa ei puolisolta ruokaan tullut euroja. Menoja 1670€ eli miinuksella mukavat 1460€ :D
Ei erikoista, ruokaan meni jo totuttu 400€ posketon summa, Ravintoloihin ja lomakuluihin 80€ sekä yhteen syntymäpäivälahjaan 135€.

Yhteenveto


Asuntolainan osuus tipahtanut molemmilla asteikoilla, myös säästösumma maaliskuulta oli onnettoman heikko, siirtelin vain rahaa pankista toiseen. Uutta rahaa säästöön siirtyi vain joku 260€. Tietysti tässä on otettava huomioon, että nuo tässä taulukossa mainitut tulot ovat kokonaistuloja Danskesta, siinä on siis se tonni ylimääräistä jonka siirsin S-Pankista. Olin liian laiska enkä jaksanut enää korjata lukemia kun erheeni huomasin. Toivottavasti selviän tästä pahasta talousrikollisen leimasta joka ylle tän myötä laskeutuu :D

Kaiken kaikkiaan kuukausi painui miinukselle 180€ verran. Ei hyvin, mutta olisihan tuo voinut olla paljon rumempikin lukema. Onneksi puskurirahastot ovat olemassa joten muutama saturainen sinne tänne ei heilauta venettä liian pahasti suuntaan taikka toiseen :)

3 kommenttia:

 1. Itse en jaksa seurata miten raha liikkuu pankkitililtä toiselle vaan tarkastelen menoja/tuloja yhtenä kohteena =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka kuukausi mietin itsekkin, että onko tuossa järkeä ja tuleeko tuolla sen tarkempaa tietoa kuin yhdessä köntässä laskemalla. Alussa tein yhdessä osassa ja se oli taas omalta osaltaan jotenkin hankalaa kun kahdessa pankissa oli tuloja&menoja, jotain jäi aina piiloon. Kenties kesäloman aikana takapihalla olutta nauttiessa vois tekasta uuden Excel-pohjan jossa kaikki on hillottu takas yhteen laskelmaan :)

   Poista
 2. Minulla on myös laskelmissa oma siirto näkyvissä. Näkyy toisella tilillä menona ja toisella tulona. Ihan turha tietohan tuo on kokonaisuuden kannalta. Mutta en osannut ottaa tuota irti järkevästi ja helposti. Mutta minulla hakusessa koko laskelmapohjakin....

  VastaaPoista