torstai 4. helmikuuta 2016

Tammikuun 2016 tulot ja menot

Noniin, vuosi 2016 potkaistu käyntiin täydellä kuukaudella. Toinen asuntolaina maksettu pois viime vuoden lopulla ja nyt täyttyi tammikuussa hätävararahastokin, heti alussa on jo huomattavissa tuon asuntolainan vaikutus tilanteeseen ja hätävarahommakin valkenee varmasti tässä helmikuun aikana. Ensiksi kuitenkin tammikuun tilanne, itseäni hymyilyttää varsinkin tuo säästöprosentti :)

Danske


Palkkatuloja 2996€, km- ja kulukorvauksia 164€ sekä avokin osuus asumismenoista 150€, yhteensä 3311€. Menoja 3306€ joten plussalle hurjat 5€ :D Tarkempi kuvaus menoista alla

Menot Danske tammikuu 2016
Huomattavaa on, että eväiden&ruoan osuus tältä tililtä osui vihdoin melkein nollaan.

Työmatkalla kului 45€ pysäköintiin jonka saan takaisin helmikuussa.

Rakentaminen & remontointi vei runsaasti rahaa yhden Ikea-keikan vuoksi ja keittiön laminaattilattian ostamisen takia. Enää puuttuu asennus, mutta saahan tuolla toivottavasti asumismukavuuden lisäksi myös asunnon arvoa kasvatettua.

Säästöön siirtyi huomattava summa, 980€. Käteistä nostin 80€ tulevia menoja varten ja maksoin helmikuun vastikkeen jo etukäteen joten se kirjautui näihin menoihin. Sähköä menee talviaikaan paljon, sen huomasi myös laskuissa joita osui kaksi tammikuulle.S-Pankki


S-Pankkiin tuli rahaa 1484€ sisältäen oman 980€ hätävarasiirron, ruokatilisiirron 250€, avokin ruokaosuuden 250€ sekä bonukset, yms pikkuhilppeet 4.5€.

Menoja kuvaajan mukaisesti 390€ ja risat, tuloksena 1091€ plussaa.Yhteenveto


Lopputulos tammikuulle oli 1095€ plussan puolella, ei siis huono tulos heti vuoden alkuun. Mikä tärkeämpää, säästöprosentti pomppasi heti vuoden alkuun 30% paremmalle puolelle.

Toivottavasti saan pidettyä samankaltaisen suhteen säästöjen ja asuntolainan välillä jatkossakin, asuntolainan osuus alle 20% ja säästöön&sijoituksiin menevien osuus toivottavasti lähemmäs tuota 30% rajapyykkiä.

Helmikuulle olen varannut jo kaksi palkatonta vapaata ja kuukausipalkkalaisena se tarkoittaa melko heikkoa tiliä normaaliin verrattuna koska on normaalia lyhyempi kuukausikin kyseessä. Saas nähdä miten vaikuttaa asioihin, mutta on se lisääntyvä vapaa-aika aina rahallisen menetyksen arvoistakin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti