keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Elokuun 2015 tulot ja menot

Tällä tutulla asialla taas. Iloksi voin kertoa, että lomareissuista, ravintolaillallisista tai uudesta puhelimesta huolimatta kuukauden tulos on lopulta plussalla!

Danske:


Tuloja palkasta, bensarahoista ja muista kavereiden 'velanpalautuksista' yhteensä 2317€ ja risat. Menoja 2376€ sisältäen asuntolainat, säästöön menneet ja muut joten tuloksena 59€ miinusta. Tarkempi piirakka menoista alla:


Menot Danske elokuu 2015
Melko normaalia hommaa. Ravintoloihin meni 80€ liikaa, lomamatkan lippumaksuihin 36€, polttoaineisiin melkein satanen, auton öljynvaihtoon vajaa 40€, ruokaan sikamainen 230€, puhelimeen ja sen suojakuoreen noin 320€ ylimääräistä.

Ilman noita ylimääräisiä menoja ja normaalien menojen pitämisellä kurissa tulos olisi ollut mukavasti jotain 500€ plussalla. En ole vielä keksinyt keinoa millä saan esimerkiksi ruokakulut kuriin, mutta ehkä vielä joku päivä?S-Pankki:


Lyhyestä virsi kaunis:
Menot S-Pankista elokuu 2015

Ruokaan 200€ joka nostaa yhteistuloksen yli 400€, taitaa olla pohjanoteeraus tämän vuoden seurannan aikana? Ravintolaruokiin täältäkin päälle 50€ eli yhteensä ulkona syöty reilusti yli satasella. Mutta onneksi sentään tänne oli tuloja 300€ ruokatilille, 100€ säästöön sekä s-bonukset, ynnä muut päälle niin pysyttiin plussalla 150€ verran.Yhteenvetoa:


Asuntolainan osuus menoista ja tuloista vieläkin erittäin korkealla, ei kuitenkaan tuottanut ongelmia. Tein heinäkuussa suunnitelman jonka mukaan lyhennän toista asuntolainaa 500€/kk + pienet erät kuukauden mittaan vähintään 50€ edestä, niistä kertyi nyt sitten yhteensä 565,57€ joten tavoite saavutettiin hyvin tässä kuussa :)

Säästöprosentti notkahti reilusti koska vaihdoin säästötilille automaattisesti menevän summan 200e määrästä puoleen eli sataseen. Tämä näytti olleen virhe joten kenties tuo pitää nostaa takaisin vaikka ns. hätävarapuskuri alkaa ollakin kohta taas valmis. Toisaalta ajattelemani 1700€ saldo hätävaratilille ei ole lopulta kovinkaan suuri jos kuukausittaiset pakolliset menot ovat lähempänä tonnia kuin viittäsataa. Säästöön saa siis upottaa huoletta ainakin vielä toisen mokoman jos ja kun budjetti antaa periksi.

Lopputuloksena kuukaudesta on kuitenkin 96€ plussaa joten siinä mielessä homma on menossa taas hieman parempaan suuntaan edelliskuukauden notkahduksesta huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti