tiistai 3. heinäkuuta 2018

Talous 06 / 2018 - Ihan kiva tulos

Kesäkuu taputeltu ja lomarahat parhaan taidon mukaan tuhlattu sinne sun tänne turhuuteen. Melko ikävän olosia lukuja löytyi listalta kun sitä tarkemmalla kammalla aloin tutkimaan...

06 / 2018
Tuloja siis 3600€ plus muutama pennonen passiivisia osinkotuloja sijoituksista. Menoja päälle 3200€ joista sijoituksia ja säästöjä noin 650€, tuloksena viivan alla säästöjen menovähennyksen jälkeen +1000€ plussan puolella.

Tulos on kova ottaen huomioon, että menoissa oli ihan järkyttäviä lukuja. Esimerkiksi ruokaan sain menemään päälle 500€ eli jopa enemmän kuin katastrofaalisen toukokuun aikana, autoon pistin haisemaan 640€ ja polttoaineisiin melkein 200€. Puolustuksena automenoissa täytyy mainita, että sain vihdoin projektiautoni katsastettua joten osa kuluista ja bensoista kohdistuu kesäkuun osalta kahteen autoon :)

Hierojalle meni 70e jonka takia lääkesarake näyttää yli satasta, ostin muutaman tietokonepelin Steamin alennusmyynneistä josta Visalaskua vajaa 40€, muissa laskuissa näkyy yhteiselle säästötilillemme laitettu 150€ summa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tulee Palvelumaksut-sarake jossa on 215€ ylimääräistä. Tämä lasku tuli hinauksesta kun tuo aiemmin mainitsemani projektiauto päätti sammua kesken ajon ja jättää minut tielle. Autoa ei kehdannut jättää bussipysäkille joten hinatahan se piti, matkaa noin 40km verran hallille jossa sitä pääsee nyt sitten ihmettelemään että mikä siellä elektroniikassa oikein vioittui. Toivottavasti noita laskuja ei tule jatkossa enempää, on melko tyyristä hommaa iltaisin kun hinaukseen tulee päivystyslisät, yms. maksut normaalin hinnan päälle...

Kaiken kaikkiaan ihan kohtuullinen tulos. Saa nähdä kuinka käy heinä- ja elokuun budjettien kun oviremontin varmistunut hinta on 2500€/asunto ja oma budjetti sitä varten on vielä 1000€ vajaa, voi olla melkoista vyön kiristelyä ja varsinkin ruokamenoista on pakko pystyä karsimaan ihan huomattavia summia.

1 kommentti: