tiistai 28. elokuuta 2018

Talous 07 / 2018 - Kesälomat lusittu

Kesä meni ihan liian nopeasti, lomalla kului ihan liikaa rahaa ja menoja tuli seurattua aivan liian vähän. Pidin myös tarkoituksella koko loman ajan taukoa blogien lukemisesta ja koitin tehdä aivan muita asioita kuin tietokoneella istumista, joten sen vuoksi tällainen melkein kuukauden mittainen viive oman talouden seurannassa :D

Ei erikoisia. Tuloja yhteensä 2560€, menoja 2730€ ja kun siitä ottaa pois säästöön & sijoituksiin menneet 600€ niin jäljelle jäi 431€ verran plussaa. Elokuu tuleekin olemaan sitten karua luettavaa tuon saldon kohdalla koska 2300€ suuruinen oviremontti erääntyi maksettavaksi kesäloman lopettajaisten kunniaksi...

Menoissa ei ihmeellisyyksiä. Kesälomalla tuli syötyä ja juotua yli neljänsadan arvosta, myöhemmin tulevassa kirjoituksessa avattavan syyn takia kotiin & remontointiin upposi yli 300e, autoihin ihan basic 140€, jne.

Polttoaineisiin meni lomalla suhaamisen vuoksi normaalia enemmän, melkein 180€, Visan kuoletin taas pois heti sitä käytettyäni johon meni vajaa satanen, postipaketin lähetys toi palvelumaksua kympin verran, yms. Autoon ostin (taas) äänentoistopuolen roinaa 135€ arvosta.


Tällaista heinäkuussa. Elokuun osalta lukemat ovat siis oviremontin maksamisen vuoksi erittäin rumaa luettavaa, mutta on siellä elokuun osalta myös hieman positiivisempaa kerrottavaa. Muutoksen tuulet puhaltavat lujaa, niistä enemmän seuraavassa tekstissä jossa yritän kirjoittamalla selventää omia ajatuksiani ja punoa edes jonkinlaista taloudellista suunnitelmaa loppuvuotta kohti...

6 kommenttia:

 1. Tekispä mieli heittää ilmoille arvaus tuosta salaperäisestä myöhemmin avattavasta syystä... ;)

  En ole koskaan kommentoinut mutta lukenut kyllä blogisi alusta loppuun! Kirjoituksista välittyy positiivinen, tasapainoinen ja muita tsemppaava fiksu kirjoittelija, keep up the good work! Kiva kun päivitit, tätä on jo ehditty kaivata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Positiivisesta en osaa sanoa, peruspessimistinen savolainen oon kuullu olevani, mutta ehkä se riippuu aiheesta :)

   Poista
 2. Kesäkuukaudet on välillä vähän kalliita.
  Mutta viivan allahan on jo valtava summa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack. Kyllähän tuo alkaa näyttää jo mukavalta, vielä kun painopiste olisi kiinteän omaisuuden sijaan sijotuksissa ja säästöissä niin voisi olla tyytyväinen :)

   Poista
 3. Mikäköhän juttu se voisi olla hmm hmm. Olisko perheenlisäystä tiedossa? :=)

  VastaaPoista